Edukacijski centar, kušaonica i mjesto ljubitelja hrane – PRIJAVITE SE

Organica Vita već 14 godina na bogatim ravnicama Podravine i Slavonije uzgaja organske i ekološke kulture te od njih proizvodimo top proizvode. S minimalnom obradom zadržavamo nutritivna bogatstva u svim našim proizvodima ali samim time i izvorne okuse.

Naše imanje.

Gastronomija ovog područja određena je slavonskom i podravskom kuhinjom. Hrana je ovdje bogata a jela su tradicijska, jaka i iznad svega ukusna. Bogata ravnica oduvijek je nudila sve što je potrebno za izvanredno gastronomsko bogatstvo. 

Cikloturizam je vrlo popularan u našem kraju.

Dobrodošli!

Slavonija je oduvijek bila zemlja izobilja, gostoprimstva i veselih ljudi!

Sada, kada smo došli do razine gdje su naši proizvodi prepoznati od strane top restorana i vrhunskih chefova i ušli smo u svijet gastronomije, ne možemo se otrgnuti ideji da ponudimo INDIVIDUALNO I AUTENTIČNO gastro iskustvo baš na našem imanju! Da! 

Smatramo da kao regija Slavonija i naše namirnice trebaju biti prepoznati. Da bi nas prepoznali na europskoj gastro-sceni, moramo shvatiti značaj lokalnih namirnica.

Svjetski putnici žele autentičnu hranu koja karakterizira upravo regiju gdje se nalaze. No rijetko koji naši hoteli i restorani organizirano nabavljaju izvorne i domaće proizvode. Da bi nam gastronomska scena imala čvrste temelje i stekla prepoznatljivost, moramo poticati proizvodnju domaće hrane.

To ujedno znači da se u gastronomiji moramo okrenuti našim tradicionalnim jelima i bogatstvima koja nas okružuju, bogatstvu tradicije te mnogobrojne i neke već zaboravljene recepte ponovno ukazati svjetlu dana.

Formula za uspjeh je naglasak na nacionalnom, autohtonom, organskom. Naša je ideja prezentirati sve kulture Organica Vite ali i ostalu hranu specifičnu za ovaj kraj. Hrana je ATRAKCIJA i želimo pružiti potpuni doživljaj, uz hranu ambijent i predivan okoliš koji imamo na imanju.

Želimo predstaviti ponekad zaboravljeno bogatstvo ovoga podneblja a koje se gubi u modernom svijetu. Želimo svjetskim i lokalnim putnicima, rekreativcima i onima željnim upoznavanja druge kulture ponuditi potpuno iskustvo Slavonije. Zato smo radionice nazvali “Za slavonskim stolom”.

Polja u Slavoniji.

Ponudu smo zamislili u nekoliko tema kojima ćemo se prilagoditi ovisno o željama grupa. Sve će voditi certificirana nutricionistica ali i gastro blogerica, autorica mnogih recenzija te gastro nomad, Andrea Krivak, uz stručnu pomoć i tehnologa Organica Vite.

Plodna ravnica.

Sva predstavljena jela će biti prilagođena grupama te njihovim željama i interesima. Od vege do mesnih delicija, pobrinuti ćemo se za raznolikost, a sve će pratiti i edukacijski dio te naravno dobra kapljica, kako i priliči domaćinima u Slavoniji.

PRIJAVE! Možete se javiti porukom na sve naše društvene mreže (Facebook, Instagram) ili na mail: andrea.krivak@organica-vita.com