Izlaganje na Biofachu 2017.

Izlaganje na Biofachu 2017.

Biofach je vodeći svjetski sajam za ekološku poljoprivredu i ekološke proizvode. Sajam je održan od 15. do 18. veljače 2017. u njemačkom gradu Nürnbergu, gdje se održava već devet godina, zajedno sa Vivaness – međunarodnim sajmom organske kozmetike.

Prema podacima organizatora ovogodišnji sajam posjetilo je oko 52 000 posjetitelja iz 134 zemlje. Svoje proizvode predstavilo je 2785 izlagača iz cijelog svijeta. Ovaj sajam je važan poslovni događaj za svakog ekološkog proizvođača, za pronalaženje međunarodnog tržišta, ali i razmjenu znanja i ideja iz cijelog svijeta.

Treću godinu za redom sudjelovali smo kao samostalni izlagači gdje smo predstavili naše proizvode. Tijekom 4 dana izlaganja, predstavili smo 11 naših proizvoda koji obuhvaćaju hladno prešana ulja, namaze od orašastih plodova i uljarica, proteine i kamilicu. Ponosni smo što su brojni proizvođači i posjetitelji koji su probali naše proizvode. Iznimno su zadovoljni kvalitetom što nam je potvrda da se naš dugogodišnji rad isplatio. Kako je većina sirovine koju koristimo u proizvodnji iz našeg vlastitog uzgoja ili hrvatskog porijekla, naši proizvodi pokazali su se kao prava promocija hrvatske ekološke proizvodnje i osobito naše, Virovitičko-podravske županije.

Na sajmu Biofach sudjelovalo je još 10 hrvatskih tvrtki u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. To su: Annapurna, Art of Raw, Bobica, Ecogos, Exploria, Hermes International, Jan Spider, Luxor, Vegetariana i Viridis Farm. Također, na sajmu organske kozmetike – Vivaness, sudjelovale su 2 hrvatske tvrtke: Alavi i Olival. Obzirom da znamo koliko se rada krije iza nastupa na sajmu, svim izlagačima čestitamo na uspjehu.