U ova teška i neizvjesna vremena moramo si međusobno pomagati. Stoga smo u suradnji s Virovitičkim Skloništem za životinje i veterinarskom ambulantom Feliks, osmislili blagdansku akcijsku prodaju kojom 10 % iznosa donirate Skloništu za životinje!

Proizvode možete naručiti putem našeg web shopa: www.organica-vita.com. Također ih možete naručiti putem emaila: narudžbe@organica-vita.com, putem fb stranice OrganicaVita ili pozivom na broj telefona +385 98 940 7247.

Narudžbom bilo kojeg proizvoda, donirate dio iznosa Skloništu za životinje u Virovitici. Svaki proizvod ima logotip skloništa, a na web shopu naveden je i točan iznos koji donirate. U ponudi su i prigodni blagdanski pokloni koji dolaze u ukrasnim kutijicama, također s logotipom Skloništa u bojama proizvoda. Prilikom kupovine možete odabrati i opciju poklon pakiranja, te će vam proizvodi stići u prigodnom blagdanskom pakiranju, spremni za darivanje :).

U vrijeme korona krize, zdravlje nam treba biti na prvom mjestu, a nadolazeći blagdani su vrijeme kada trebamo otvoriti svoje srce prema onim najranjivijima. Ovom akcijom želimo podići svijest o potrebi zaštite i odgovornog ponašanja prema životinjama, te potaknuti udomljavanje napuštenih životinja. Ne mogu svi udomiti životinje, ali ovo je sitan doprinos koji Skloništu jako puno znači.

Poklonite zato nešto zdravo vašim najmilijima i pomozite skloništarcima da i oni uživaju u nadolazećim blagdanima! Ova blagdanska akcija traje do 31.12.