Ponosni sudionici eCeker projekta

Ponosni sudionici eCeker projekta

Potrošači sve više traže i prepoznaju poveznice hrane i zdravlja, u čemu primat ima domaća proizvodnja zbog kvalitete proizvoda. S druge strane proizvođači uočavaju prednosti lokalnog tržišta.

Potrebe potrošača i zahtjeve proizvođača objedinio je E-ceker. Platforma je to koja omogućuje on-line naručivanje proizvoda. Domaći i kvalitetni proizvodi mogu stizati na kućnu adresu, na posao kupca ili će ih moći preuzeti i na tržnici. eCeker je razvijen u okviru međunarodnog projekta CAMARG, osmišljenog za promociju slavonskih i baranjskih proizvođača hrane.  eCeker trenutno okuplja 17 proizvođača sa 130 proizvoda.

Organica Vita
Organica Vita

 

Što je eCeker?

eCeker je nastao kao ideja u sklopu projekta Camarg tokom 2017. i 2018 godine. Stvorena je prilika za okupljanje proizvođača na jednom mjestu i dostavu visokovrijednih namirnica u domove kupaca.

Camarg je projekt koji se provodi od strane Udruge Slap i Županijske razvojne agencije iz Osijeka u suradnji s partnerima iz Italije, Španjolske i Francuske. Financiran je iz programa Interreg Mediterranean sredstvima Europske Unije.

Organica Vita

Osnovni cilj je u biti potaknuti, ojačati male proizvođače, male lokalne proizvođače koji upravo dolaze s područja Slavonije te da im se pruži lakši plasman proizvoda na samo tržište.

Ponosni sudionici eCeker projekta
Ponosni sudionici eCeker projekta

Organica Vita je također dio projekta i jedan od proizvođača čije proizvode možete pronaći na E-Ceker web shopu ali i na njihovoj lokaciji na štandu na glavnoj tržnici u Osijeku.


Evo zašto je eCeker izvrsna platforma za moderne kupce:

eCeker nudi više nego ostale platforme sličnog sadržaja. Zašto? Zato što Vam nudimo da zavirite i na profil proizvođača, prisjetite se da ste ga vjerojatno sreli na nekom od sajmova ili na tržnici i oduševili se njegovim proizvodima. Nudimo Vam taj isti proizvod, svjež, siguran i ukusan uz dostavu na željeno mjesto. Na žalost, u ovim brzim vremenima mnogi nemaju vremenu posjetiti sajam, tržnicu i neko drugo okupljanje, ovim putem proizvod će pronaći Vas.

eCeker je stvorila vizija u kojoj najvažniju ulogu imaju zadovoljni proizvođači i još zadovoljniji potrošači.

Unutar projekta eCeker već smo sudjelovali u raznim aktivnostima koje organiziraju. Između ostaloga, održali smo i radionce o zdravoj, organskoj i vege prehrani na tržnici u Osijeku. Veselimo se i našim novim proizvodima koje ćemo moći ponuditi preko platforme eCeker. Smatramo da je projekt hvale vrijedan te koristan kako nama tako i svim našim kolegama poljoprivrednicima.