Joga, zdrava prehrana i održivi razvoj

Od 20. – 26. rujna traje europski tjedan održivog razvoja. Koncept održivog razvoja podrazumijeva proces postizanja ravnoteže između gospodarskih, socijalnih i okolišnih zahtjeva. Time bi se  osiguralo zadovoljavanje potreba sadašnje generacije bez ugrožavanja budućih generacija. U cilju ove europske inicijative i promicanja održivog razvoja i mi smo dali simboličan doprinos u ovim otežanim okolnostima s Covidom-19, pod nazivom “Joga – zdrava prehrana i održivi razvoj”. 

U suradnji s Udrugom AUM čija je glavna djelatnost promicanje zdravog života i duhovni razvoj, napravili smo kratku prezentaciju i degustaciju naših proizvoda “Joga, zdrava prehrana i održivi razvoj”. Udruga AUM već više godina provodi redovite treninge joge. Joga utjelovljuje sklad između čovjeka i prirode, holistički pristup zdravlju i dobrobiti pa je time i preteča današnjih saznanja o održivom razvoju.

Prezentacija se održala u četvrtak, 17.09., u prostorijama Udruge Krik u Slatini. Na ovom ugodnom druženju, prije treninga joge predstavili smo naše proizvode. Također smo imali prilike upoznati se s kozmetičkim proizvodima tvrtki Farmasi i Green koji veliku pažnju posvećuju ekologiji i održivosti.

U vrlo ugodnoj atmosferi vježbali smo, družili se i degustirali zdrave proizvode.

Promičući ekološku proizvodnju i zdrav način življenja dali smo naš mali doprinos održivom razvoju i zdravom civilnom društvu!