Reciklirajuća ambalaža za održivi okoliš

“Ekolog nije čovjek koji kaže da je rijeka prljava. Ekolog je čovjek koji čisti rijeku.” (Ross Perot)

Vodeći se ovom izrekom, mi u Organica Viti svakodnevno nastojim dati doprinos očuvanju okoliša. S obzirom na to da se obrt bavi isključivo ekološkom proizvodnjom, briga o okolišu neizostavni je dio naših strategija i poslovanja, naš stil života. Reciklirajuća ambalaža za održivi okoliš još je jedan, zeleni, korak više, koji provodimo od 1.1.2022. u našoj firmi.

Pomno odabiremo materijale i sirovine, odgovorno gospodarimo otpadom a kupcima nudimo ekološki osviještene, održive proizvode.

Vodimo se zero waste “politikom”, te ne stvaramo otpad. Svi nusproizvodi, koji nastanu u proizvodnji, koriste se za prehranu životinja.

Za pakiranje i slanje narudžbi, koje šaljemo kupcima, koristimo rabljene materijale (reciklirane kartonske kutije i zaštitne folije s jastučićima) koje preuzimamo od drugih tvrtki kako bi smanjili ukupnu količinu otpada.

I’m Green – reciklirajuće vrećice

Početkom ove godine postali smo još “zeleniji” – prešli smo na 100% ekološke vrećice, koje koristimo pri pakiranju proteina.

I’m Green ambalaža sadrži 65% bio materijala, od šećerne trske. Nova je to generacija vrećica koja produljuje svježinu, čuva miris i okus te organske vrijednosti BIO/EKO proizvoda.

Vrećice nose oznaku kvalitete “Zdravo pakiranje za zdravu hranu” te odgovaraju najvećim zahtjevima pakiranja EKO i BIO proizvoda!

  • od zelenog polietilena, od šećerne trske
  • BEZ aluminija
  • 65% biološkog materijala
  • 0% štetnih emisija
  • sa ZIP zatvaračem
  • reciklirajuća ambalaža za održivi okoliš

Reciklirajuća ambalaža za održivi okoliš