Cro Race 2021. u našem mjestu

Međunarodna biciklistička utrka CRO Race startala je danas iz Osijeka. Utrka se vozi kroz cijelu Hrvatsku a završava 3. listopada u Zagrebu. Ovo veliko sportsko događanje, u svijet šalje najljepšu razglednicu Hrvatske. Šesto izdanje ove utrke odvija se u šest etapa. U prvoj etapi, voženoj 28. rujna na relaciji od Osijeka do Varaždina, 20 timova iz cijelog svijeta prošlo je i pored našeg malog mjesta – Vraneševaca, odmah ispred naše firme. Presretni smo što smo uživo mogli pratiti ovaj spektakl Cro Race 2021. u našem mjestu i biti djelić ove velike manifestacije.

SPORTSKA PREHRANA

Kvalitetna, izbalansirana i zdrava prehrana sportaša i rekreativaca temelj je zdravlja i sportskog uspjeha. Povoljne cijene, brza dostava. Pogledajte ponudu.

Ekipa Organica Vite i ove godine bodrila je sve bicikliste Cro Race 2021. u našem mjestu. Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

 

Naš obrt prati i sponzorira gotovo sve trail i biciklističke utrke u Virovitičko-podravskoj županiji. Također imamo ostvarene suradnje sa Sportskom zajednicom Virovitičko-podravske županije te brojnim biciklističkim klubovima iz naše te okolnih županija.

Svim timovima na Cro Race-u želimo sreću i vjetar u leđa, a poseban veliki pozdrav šaljemo hrvatskom Meridiana Kamen Team-u te nizozemskom Jumbo Visma Team-u čiji smo veliki fanovi :).

Cro Race 2021. u našem mjestu