Adventure food set

Što je Organica Vita Adventure food set?

Aktivan život nas tjera da unosimo što više nutritivno kvalitetnih namirnica kako bi postigli maksimum u svojim sportskim performansama. Dovoljne količine ugljikohidrata, proteina i tekućine ključni su za postizanje dobrih rezultata kojom god se fizičkom aktivnošću bavili.

BILJNI VEGANSKI PROTEINI

Najveći izbor biljnih veganskih proteina, povoljne cijene, brza dostava. Pogledajte ponudu.

Linija proizvoda Adventure food se posebno orijentira na sportski život u prirodi, nudi proizvode u praktičnim malim pakiranjima i ideje za različite jednostavne obroke u prirodi.
Sve ove proizvode možete naravno koristiti i u svakodnevnoj kuhinji. Svi proizvodi iz pakiranja su iz organske proizvdnje, gluten free i paleo.

Adventure food set`Big Adventure food set sadrži:
organski proteinski prah konoplje (60 g, odnosno za dva obroka)
organski proteinski prah bundeve (60 g, odnosno za dva obroka)
• organski sušeni dud (80 g)
• organske sjemenke chie (60 g, preporučena dnevna doza je 15 g)
organski maslac od lješnjaka (25 g, prikladno za jedan obrok)
• organski maslac od oraha (25 g, prikladno za jedan obrok)
organski maslac od sjemenki bundeve (25 g, prikladno za jedan obrok)
organski maslac od sjemenki suncokreta (25 g, prikladno za jedan obrok)

Kako koristiti proizvode ADVENTURE FOOD set?

Adventure food set

Maslaci od uljarica i orašastih plodova

Jednostavni za primjenu, možete ih pojesti direktno žlicom bez ikakvih dodataka i pripreme.
Također možete dodati proteinski prah, sjemenke, suho ili svježe voće kako bi obogatili svoj obrok. Orašasti plodovi, pa time i maslaci od orašastih plodova preporučuju se za nadomjestak izgubljenih elektrolita.
Maslaci od sjemenki bundeve i suncokreta su guste teksture i ljepljivi pa se najbolje slažu sa svježim voćem, medom ili pekmezom.
Pakiranje sadrži 4 različita okusa po 25 g (dovoljno za jedan obrok).

Proteinski prah

Proteinski prah proizvodi se od odmašćenih sjemenki uljarica. Biljni, veganski proteini odličan su dodatak prehrani pri povećanim tjelesnim naporima. Proteine možete umiješati u maslace, razmutiti u soku ili vodi ili bilo kojem drugom napitku.
Pakiranje sadrži proteinski prah konoplje (60 g) i proteinski prah bundeve (60 g). Preporučena dnevna količina je oko 30 g.

Sjemenke chie

Ove sićušne sjemenke sinonim su za superhranu. Najvažnije svojstvo chie je hidrofilnost, odnosno svojstvo upijanja vode. Obzirom da upiju veliku količinu vode, chia sjemenke hidriraju tijelo i pomažu regulaciji elektrolita, čime su neizostavne u sportskoj prehrani. Ujedno sadrže i velike količine omega-3 masnih kiselina, vitamina i minerala, a također su odličan izvor proteina. Kako bi najbolje iskoristili svojstva sjemenki, preporučuje se natopiti ih u vodi 10-ak minuta. Nakon toga ih možete dodati u maslace ili napitke.

Sušeni dud

Sušeni dud još je jedna namirnica iz grupe superhrane. Prirodni šećer i fini, slatkasti okus čine ga idealnim dodatkom sportskoj prehrani. Sadrži visok udio vlakana i vitamina C.
Uzmite ga kao zdravu grickalicu kad god vam nedostaje energije. Također ga možete umiješati u maslace, preporučljivo maslac od oraha ili lješnjaka.

O pakiranju

Adventure food set dolazi u vakumiranom pakiranju. Svi proizvodi u adventure food paketiću podnose velike temperaturne razlike – od niskih temperatura do iznimno visokih. Maslaci mogu promijeniti svoju gustoću, ali njihova svojstva i okus ostat će nepromijenjeni. Ukoliko paketić stoji na suncu, proteinski prah može posvijetliti. Uslijed veće promjene visinske razlike, vrećica se može odvakumirati.  Cjelokupna ambalaža je napravljena od reciklirajućeg materijala.