Poklon paket KONOPLJA

130,00 kn

Poklon paket KONOPLJA sadrži organske proizvode od konoplje:

* Poklon paket dolazi u ukrasnoj kutiji.

SKU: 223 Kategorija: Oznake ,

Opis

Kupovinom ovog proizvoda donirate 13 kn skloništu za životinje u Virovitici.

Poklon paket KONOPLJA sadrži organske proizvode od konoplje:

* Poklon paket dolazi u ukrasnoj kutiji.

Konoplja. Kultura koja se tradicionalno uzgajala na slavonskim njivama, a danas je doživjela renesansu i prepoznata je kao superkvalitetna namirnica. Iako je cijela biljka iskoristiva, u prehrani i kozmetici koriste se sjemenke i list konoplje.

Organsko hladno prešano ulje konoplje sadrži višestruko nezasićene omega-6 i omega-3 masne kiseline u omjeru 3:1 što ga čini odličnim dodatkom u svakodnevnoj prehrani. Ulje konoplje je ugodnog orašastog okusa i koristi se kao dodatak salatama, obrocima s rižom ili žitaricama, kao i u različitim umacima za slatka i slana jela.

Organski namaz od sjemenki konoplje proizvoden je mljevenjem oljuštenih sjemenki konoplje. Tekstura namaza omogućuje jednostavnu primjenu u svakodnevnoj kuhinji. Namaz je odličan izvor bjelančevina, sadrži sve aminokiseline, kao i omega-6 i omega-3 masne kiseline u idealnom omjeru 3:1. Možete ga jednostavno mazati na kruh, dodavati u shakeove ili koristiti u pripremi umaka. Orašastog je okusa i ugodne arome te je odličan za pripremu krema za kolače.

Čaj od lista konoplje također bi trebalo uključiti u svakodnevne rituale. List konoplje sadrži kanabinoide koji imaju blagotvoran učinak na organizam. Ohlađen i s kriškama limuna, ovaj čaj odlične arome biti će osvježenje i u ljetnim danima.

Za narudžbe iznad 200 kn, dostava je besplatna.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket KONOPLJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *