Biofach 2017

Biofach je vodeći svjetski sajam za ekološku poljoprivredu i ekološke proizvode. Sajam je održan od 15. do 18. veljače u njemačkom gradu Nürnbergu, gdje se održava već devet godina, zajedno sa Vivaness – međunarodnim sajmom organske kozmetike.

Prema podacima organizatora ovogodišnji sajam posjetilo je oko 52 000 posjetitelja iz 134 zemlje, a svoje proizvode predstavilo je 2785 izlagača iz cijelog svijeta. Ovaj sajam je važan poslovni događaj za svakog ekološkog proizvođača, za pronalaženje međunarodnog tržišta, ali i razmjenu znanja i ideja iz cijelog svijeta.

Treću godinu za redom sudjelovali smo kao samostalni izlagači gdje smo predstavili naše proizvode. Tijekom 4 dana izlaganja, predstavili smo 11 naših proizvoda koji obuhvaćaju hladno prešana ulja, namaze od orašastih plodova i uljarica, proteine i kamilicu. Ponosni smo što su brojni proizvođači i posjetitelji koji su probali naše proizvode bili iznimno zadovoljni kvalitetom što nam je potvrda da se naš dugogodišnji rad isplatio. Kako je većina sirovine koju koristimo u proizvodnji iz našeg vlastitog uzgoja ili hrvatskog porijekla, naši proizvodi pokazali su se kao prava promocija hrvatske ekološke proizvodnje i osobito naše, Virovitičko-podravske županije.

Na sajmu Biofach sudjelovalo je još 10 hrvatskih tvrtki u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. To su: Annapurna, Art of Raw, Bobica, Ecogos, Exploria, Hermes International, Jan Spider, Luxor, Vegetariana i Viridis Farm. Također, na sajmu organske kozmetike – Vivaness, sudjelovale su 2 hrvatske tvrtke: Alavi i Olival. Obzirom da znamo koliko se rada krije iza nastupa na sajmu, svim izlagačima čestitamo na uspjehu.

en_USEnglish
hrCroatian en_USEnglish